Urologie

Urologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului urinar și ale sistemului reproducător masculin.

Activitatea unui urolog implică evaluarea și gestionarea afectiunilor de tipul: infecțiile urinare, litiaza renala, incontinența urinară, tulburările de micțiune, disfuncțiile erectile, boli ale prostatei ( cum ar fi: hiperplazia prostatică benignă ,cancerul de prostată ,prostatita), tumori ale sistemului urinar.

Urologii pot fi implicați și în problemele de fertilitate masculină, oferind evaluare și tratament pentru infertilitate, precum și pentru alte afecțiuni reproductive masculine, cum ar fi varicocelul și alte  boli asociate

Pentru a stabili un diagnostic corect, urologii vor  efectua pe langa consultul clinic si  teste de laborator, imagistică medicală  (ecografie,CT,RMN) și, uneori, proceduri minim invazive, cum ar fi cistoscopia (examinarea vezicii urinare) sau biopsia.

Cistoscopia este un procedeu medical în care se examinează interiorul vezicii urinare folosind un instrument numit cistoscop. Cistoscopul este un tub subțire și flexibil, prevăzut cu o sursă de lumină și cu o cameră video care permite medicului să vizualizeze direct interiorul vezicii urinare.

Tarife servicii:

Consultație de specialitate

250 RON

Control

175 RON

Interpretare analize și investigații

175 RON

Ecografie

180 RON

Ecografie testiculară

200 RON

Pachet consultație + ecografie

375 RON

Cistoscopie

600 RON

Medici

Orar

Doriți o programare?

Vă rugăm să ne contactați telefonic.

Scroll to Top