Reumatologie

Reumatologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor reumatice și a afecțiunilor sistemului musculo-scheletal. Această include o gama largă de boli care afectează sistemul musculo-scheletic, articulațiile, oasele, mușchii și țesuturile conjunctiv, cum ar fi: poliartrită reumatoidă, osteoartrită, lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozanta, fibromialgia, gută și multe altele.

Activitatea unui reumatolog implică evaluarea simptomelor pacienților, efectuarea de examinări fizice detaliate, analize de laborator și imagistică medicală pentru a stabili un diagnostic correct. Reumatologii lucrează adesea în colaborare cu alte specialități medicale, cum ar fi ortopedia, neurologia și medicină fizică și de reabilitare, pentru a oferi îngrijire medicală integrată pacienților cu afecțiuni reumatice.

Scopul principal al reumatologiei este de a ameliora simptomele, de a încetini progresia bolii, de a îmbunătăți funcționalitatea și calitatea vieții pacientului și de a preveni complicațiile asociate cu bolile reumatice.

Tarife servicii:

Consultație de specialitate

280 RON

Control

200 RON

Interpretare analize și investigații

200 RON

Ecografie articulară

200 RON

Medici

Dr. Mera Stanca

medic primar, competență ecografie articulară

Orar

Luni

11:00 – 13:00

Doriți o programare?

Vă rugăm să ne contactați telefonic.

Scroll to Top