Psihologie-psihoterapie

Psihologia este știința care se ocupă cu studiul comportamentului uman și a proceselor mentale. Ea explorează aspecte precum percepția, gândirea, emoțiile, motivația, dezvoltarea personală, relațiile interpersonale și multe altele. Psihologii utilizează metode științifice pentru a investiga și înțelege procesele mentale și comportamentale ale indivizilor.

Psihoterapia, pe de altă parte, este un proces terapeutic care vizează sănătatea mentală și bunăstarea psihologică a indivizilor. Această implică interacțiunea între un terapeut calificat și un pacient, cu scopul de a aborda și de a trata tulburările mentale, dificultățile emoționale sau alte probleme legate de comportament.

Terapeutul utilizează diferite tehnici și abordări terapeutice, precum cognitiv-comportamentale, psihodinamice sau umaniste, în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui client. Prin procesul de psihoterapie, se urmărește dezvoltarea unor mecanisme de adaptare și soluționare a problemelor, îmbunătățirea relațiilor interpersonale și creșterea stimei de sine a individului.

Tarife servicii:

Evaluare psihologică

300 RON

Ședința psihoterapie (ședința 50 min)

200 RON

Ședința psihoterapie cuplu (ședința 50 min)

350 RON

Evaluare psihologică în vederea orientării școlare și profesionale

250 RON

Evaluarea personalității sub aspect cognitiv, aptitudinal, motivațional

250 RON

Eliberare documente medicale

150 RON

Abonament psihoterapie (4 ședințe)

600 RON

Psihologi

Rusu Dan

lector universitar, psiholog principal psihologie clinică, psihologia muncii şi organizaţională

Orar

Miercuri

15:00 – 17:00

Vineri

12:00 – 14:00

Doriți o programare?

Vă rugăm să ne contactați telefonic.

Scroll to Top