Termeni și Condiții

Bun venit pe site-ul Clinicii Medicale Senarius. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de următorii Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații:

  1. Utilizarea site-ului

a) Accesul și utilizarea acestui site sunt permise în conformitate cu legile și reglementările în vigoare. Aveți dreptul să utilizați acest site numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii și Condițiile prezentate aici.

b) Nu sunteți autorizat să utilizați acest site în scopuri care ar putea afecta funcționarea sa, să provocați daune sau să obțineți acces neautorizat la informații sau date personale ale altor utilizatori.

c) Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la acest site oricărui utilizator, în orice moment și fără notificare prealabilă, în cazul nerespectării Termenilor și Condițiilor sau a legilor și reglementărilor aplicabile.

  1. Informații medicale

a) Site-ul Clinicii Medicale Senarius oferă informații generale despre serviciile medicale pe care le oferim. Cu toate acestea, informațiile furnizate pe acest site nu reprezintă sfaturi medicale și nu ar trebui tratate ca atare.

b) Nu garantăm exactitatea, exhaustivitatea sau actualitatea informațiilor prezentate pe site și nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice acțiune întreprinsă pe baza acestor informații.

c) Pentru orice problemă medicală sau de sănătate, vă recomandăm să consultați un medic calificat și să căutați sfaturi și diagnostic adecvat.

  1. Confidențialitatea datelor

a) Colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal pe acest site sunt guvernate de Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

b) Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

  1. Drepturile de proprietate intelectuală

a) Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și designului acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, grafică, imagini, logo-uri și mărci comerciale, sunt rezervate în întregime Clinicii Medicale Senarius sau proprietarilor săi.

b) Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau utiliza în orice alt mod conținutul sau designul acestui site fără acordul scris al Clinicii Medicale Senarius.

  1. Limitarea răspunderii

a) Clinica Medicală Senarius depune eforturi pentru a asigura că informațiile și serviciile prezentate pe acest site sunt exacte și actualizate. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice daune sau prejudicii cauzate de erori, omisiuni sau inexactități ale informațiilor furnizate.

b) Utilizarea acestui site se face pe propriul dvs. risc. Nu garantăm că acest site va fi disponibil în mod constant, fără întreruperi sau fără erori.

  1. Legile și jurisdicția aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului nostru și se supun jurisdicției instanțelor din același stat.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site.

Scroll to Top